JULI 2024

Spill Edderkoppkabal 2 drakter og lær spillestrategi (2024)

Mestre Spider Solitaire 2 Suits og vinn enkelt.

Bli kongen eller dronningen av 2 Suits Spider Solitaire

Skrevet av: Robert Moore | Sist oppdatert: 17 Juni 2023 | Fakta sjekk av: Elizabeth Miller

PÅLITELIG EKSPERT PÅLITELIG EKSPERT
Med 30 års erfaring er Robert Moore en dyktig autoritet på Kabal og Mahjong, etter å ha gått dypt inn i reglene og avanserte strategier for disse klassiske spillene. Om Robert Moore

2 Suits Spider Solitaire vil utfordre deg og forbedre tenkeevnen din. Det er en morsom variant av Spider Solitaire hvis du vet hva du gjør. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å bli en ekspert i denne ultimate 2 Suits Spider Solitaire-guiden med detaljer om oppsett, regler og de beste strategiene for å vinne.

Hvordan sette opp 2 Suits Spider Solitaire

Oppsettet av Spider Solitaire 2 Suits

Oppsettet av Spider Solitaire 2 Suits

Slik kan du sette opp en versjon med to farger av det stimulerende spillet Spider Solitaire:

 • Skaff to kortstokker med bare to farger: spar og hjerter.
 • Legg ut 54 kort horisontalt for å danne 10 tablåkolonner.
 • Hver bunke i de 4 kolonnene lengst til venstre har 6 kort, mens de resterende bunkene har 5 kort.
 • Det øverste kortet skal ligge med billedsiden opp for hvert tablå.
 • De 50 k ortene som er igjen, legges med billedsiden ned i bunken.

Hvordan spille 2 Suits Spider Solitaire

Edderkoppkabal i to farger - Hvordan spille

Edderkoppkabal i to farger - Hvordan spille

Denne delen vil forklare hvordan dette kortspillet kan spilles. La oss begynne.

 1. Ordne kortene i synkende rekkefølge: Du kan bare ordne kortene i synkende rekkefølge. Du kan for eksempel ta hjerter 8 og plassere den på spar 9 eller hjerter 9. Når du har flyttet et kort fra sin plass, blir kortet som lå under det, snudd og kan brukes i spillet.
 2. Flytte grupper av kort: Du kan flytte kort som er plassert i synkende rekkefølge og som tilhører samme farge. Hvis kortene ikke tilhører samme farge, kan du bare flytte det nederste kortet.
 3. Bruk bunken: Hvis du ikke kan se et trekk, kan du trekke kort fra lageret ved å klikke på det. Et åpent kort blir lagt til i alle de 10 kolonnene.
 4. Ikke overse de åpne kolonnene: Kort i samme farge i synkende rekkefølge eller et hvilket som helst enkeltkort kan plasseres i en åpen kolonne for å hjelpe deg med å vinne spillet.
 5. Lag sekvenser for å vinne spillet: Målet ditt i dette spillet er å plassere kortene i samme farge i synkende rekkefølge fra konge til ess. Når du fullfører en sekvens, flyttes den til grunnbunken, og hvis du fullfører fire sekvenser av hver farge, vinner du spillet.
 6. Spill smart og ikke gå tom for trekk: Du kan ende opp med å gå tom for trekk hvis du ikke er forsiktig, så følg tipsene nedenfor for å sikre seieren.

Triks for å vinne mer i 2 dresser

Spider Solitaire 2 Suits - Hvordan vinne!

Spider Solitaire 2 Suits - Hvordan vinne!

Her er noen tips og triks du bør huske på når du spiller denne versjonen av kabal.

 • Kortene med bildesiden opp kan enkelt plasseres over et kort som er det neste høyere kortet. For eksempel kan spar 5 legges over hjerter 6 eller spar.
 • Unngå å trekke kort fra bunken før du ikke kan se et trekk.
 • Esset må plasseres over spar 2 eller hjerter fordi det ikke lar deg komme videre.
 • Kongen bør plasseres i en tom tablåkolonne, slik at du enkelt kan bruke den til å fullføre en sekvens.
 • Bruk ferdighetene dine til å kombinere vekslende farger, bruke angre-knappen, håndtere tomme tablåer og trekke kort forsiktig fra lageret. Med litt øvelse vil du utvikle din egen Two Suit Spider Solitaire-strategi og forbedre dine kognitive ferdigheter.

Nyt en utfordrende opplevelse

Flytt kortene dine i grupper i Spider Solitaire 2 Suits.

Flytt kortene dine i grupper i Spider Solitaire 2 Suits.

Denne versjonen av kabal, edderkoppkabal i to farger, kan være svært utfordrende. Det er imidlertid verdt det, for den vil hjelpe deg med å bli en bedre kabalspiller og gi deg en mer tilfredsstillende gevinst enn vanlig kabal.

Alt du trenger å gjøre er å øve og følge tipsene vi har delt her, og du vil få din første gevinst på kort tid.

Avanserte strategier for 2 Suit Spider

Spider Solitaire 2 passer til aksjen

Spider Solitaire 2 passer til aksjen

Her er noen strategier du kan bruke for å ta spillet ditt til neste nivå.

 1. Ikke nøl med å kombinere motsatte farger: Spillere tror vanligvis at det ikke er lurt å kombinere fargene. Sannheten er at du må gjøre det hvis du vil vinne spillet. Så du bør alltid kombinere fargene hvis det er til din fordel.
 2. Planlegg trekkene dine: Du vil umiddelbart se noen åpenbare trekk når du starter spillet. Du bør imidlertid vurdere hvert trekk og sammenligne det med andre trekk før du gjør ditt endelige trekk.
 3. Bruk angre-knappen: Angre-knappen er der for å hjelpe deg med å rette opp feil trekk, så det er lurt å bruke den. Hvis du vil, kan du prøve forskjellige trekk til du finner det beste ved å bruke angre-knappen.
 4. Gå ikke glipp av muligheten til å stable kort: Først kan du se på kortene på toppen og se om du kan flytte dem. I tillegg kan du se på en rekkefølge av kort i samme farge. Til slutt kan du se etter kombinasjoner med forskjellige farger. Hvis du gjør alt trinn for trinn, vil du ikke gå glipp av noen kombinasjoner.
 5. Bruk de tomme kolonnene godt: De tomme kolonnene kan brukes til å beholde konger eller avdekke kort som kan hjelpe deg. Å plassere tilfeldige kort i den tomme kolonnen kan gjøre mer skade enn nytte.
 6. Sekvenser med én farge er nødvendig for å vinne: Ikke glem at målet med spillet er å lage komplette sekvenser med bare én farge. De fullførte sekvensene flyttes automatisk til en grunnbunke. Fokuser derfor på å lage sekvenser med bare én farge.

Fordeler med Spider Two-drakter

Flytt esset ditt som det siste kortet for å fullføre sekvensen

Flytt esset ditt som det siste kortet for å fullføre sekvensen

Du vil se forbedringer i dine kognitive evner når du blir vant til å spille dette spillet. Her er noen fordeler som vi synes du bør kjenne til.

 • Bedre hukommelse: Studier viser at korttidshukommelsen din blir bedre når du har spilt kabal en stund. Dette skjer fordi du må huske hvor de ulike kortene er og hvilke kort du må hente fra bunken.
 • Intenst fokus: Fokus et ditt blir som en ørn hvis du blir vant til å spille Edderkoppkabal. Det er ikke overraskende, for dette spillet krever mye oppmerksomhet for å spille og vinne.
 • Mestre tålmodighet: Dette spillet handler om tålmodighet og om å vente på den rette muligheten til å fullføre en sekvens. Det er derfor naturlig at tålmodigheten øker når du spiller det.
 • Ha det gøy og reduser stress: Du kan spille litt lett musikk og spille Spider Solitaire med 2 Suits for å få en avslappende og morsom opplevelse. Det vil hjelpe deg med å få en sunn mental pause.
 • Hold hjernen aktiv: Noen ganger kan det være vanskelig å holde hjernen aktiv, spesielt når du ikke kommer på noe å gjøre. Edderkoppkabal holder hjernen i gang, samtidig som det utvikler mentale ferdigheter som resonnering og kritisk tenkning.
Grupper med blandede farger kan ikke flyttes i Spider Solitaire 2 Suits.

Grupper med blandede farger kan ikke flyttes i Spider Solitaire 2 Suits.

Avsluttende tanker om 2 Suits Spider Solitaire

2 Suits Spider Solitaire kan spilles av både nye spillere og profesjonelle. Det er et vanskelig spill, men du blir fort vant til å spille det. Bare ikke forhast deg med å trekke nye kort fra beholdningen, og følg alt vi har delt i denne guiden.

Det er et spill som krever strategi og fokus, så du må unngå distraksjoner og bruke hvert nye kort du får på riktig måte.

Hvis du allerede er en mester i 1 Suit Spider Solitaire, bør du prøve denne og se hvor godt du gjør det. Hvis du ikke har spilt 1 Suit Spider Solitaire før, kan du begynne med denne versjonen for en mer utfordrende og morsom opplevelse.

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSEN

2 Suits Spider Solitaire - Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål og svar om 2 Suits Spider Solitaire.

Hva er hovedmålet i 2 Suits Spider Solitaire?

Målet ditt er å bygge 8 sekvenser av kort i synkende rekkefølge, fra konge til ess. Kortene må tilhøre samme farge, og de flyttes automatisk til grunnbunken når du er ferdig.

Hvor mange farger og kort er det i 2 Suits Spider Solitaire?

Dette spillet har to farger, som er spar og hjerter. Det er 104 kort totalt, og hver farge har 52 kort.

Hvordan kan en gruppe kort flyttes i Spider Solitaire med 2 farger?

Hvis du vil flytte en gruppe kort, er det to ting du må huske på. Den første er at kortene må være i synkende rekkefølge, og den andre er at de må tilhøre samme farge.

Hva skal jeg gjøre når jeg ikke kan se noen trekk i 2 Suits Spider Solitaire?

Du kan klikke på aksjen og trekke 10 kort til. Dette vil legge til et åpent kort i hver tablåkolonne.

Hvilke avanserte strategier kan jeg bruke i 2 Suits Spider Solitaire?

Her følger noen avanserte strategier vi anbefaler.

 1. Kombiner de motsatte draktene når det virker fordelaktig.
 2. Bruk angre-knappen for å rette opp feil.
 3. Bruk tomme kolonner til å beholde konger eller avdekke nyttige kort.
 4. Fokuser på sekvenser med bare én farge for å vinne.