MAI 2024

Vår informasjonskapselpolicy

Våre detaljerte retningslinjer for informasjonskapsler

Gratiskabal.nets detaljerte retningslinjer for informasjonskapsler

Skrevet av: Solitairea.com | Sist oppdatert: 17 Juni 2023 | Fakta sjekk av: Elizabeth Miller

Solitairea, Kaballand: Bli med i en verden fylt med gratis Kabal og Mahjong-spill, mesterlig utformet for å tilby både avslapning og mental stimulering. Om Solitairea.com

Hos Gratiskabal.net streber vi etter å gi brukerne en engasjerende og sømløs brukeropplevelse som er tilpasset deres preferanser og behov. For å oppnå dette bruker vi informasjonskapsler.

Våre retningslinjer for informasjonskapsler er utformet for å gi deg en klar forståelse av hva informasjonskapsler er, hvordan vi bruker våre egne informasjonskapsler og tredjeparts informasjonskapsler på nettstedet vårt, og hvilke muligheter du har til å godta eller avvise informasjonskapsler. Ved å besøke Gratiskabal.net og godta informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, gir du ditt samtykke til vår bruk av informasjonskapsler. Vi informerer deg om dette første gang du besøker nettstedet vårt.

Hva er informasjonskapsler?

Hos Gratiskabal.net ønsker vi å gi deg en personlig og praktisk opplevelse av nettstedet. For å oppnå dette bruker vi informasjonskapsler, små tekstfiler som sendes til nettleseren din fra de fleste nettsteder du besøker. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å gjenkjenne deg som besøkende, samle inn analytiske data og huske preferansene dine.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler kan deles inn i "permanente informasjonskapsler" og "øktinformasjonskapsler". Permanente informasjonskapsler lagres på harddisken og forblir der til de utløper. Du kan når som helst slette dem manuelt. Sesjonsbaserte informasjonskapsler lagres derimot bare så lenge du besøker nettstedet, og slettes så snart du lukker nettstedet ved å gå ut av nettleseren.

Informasjonskapsler klassifiseres også som "førsteparts" og "tredjeparts". Førsteparts informasjonskapsler lagres i nettleseren direkte av nettstedene du besøker. Tredjepartsinformasjonskapsler lagres derimot av tredjepartstjenester, for eksempel annonseplattformer og analyseløsninger.

Dine valgmuligheter

Når du bruker Gratiskabal.net, godtar du at vi bruker og lagrer informasjonskapsler på enhetene dine. Du kan besøke nettstedet vårt uten å godta og bruke informasjonskapsler, men enkelte deler av nettstedet vil kanskje ikke fungere korrekt uten informasjonskapsler.

Hvis du ikke vil at informasjonskapsler skal lagres på enheten din, kan du deaktivere informasjonskapsler via nettleserinnstillingene du bruker for å besøke nettstedet. Du kan også når som helst slette informasjonskapslene som er lagret på nettstedet ved å gå til innstillingene.

Kategorier av informasjonskapsler

På Gratiskabal.net bruker vi ulike informasjonskapsler til ulike formål, hovedsakelig klassifisert basert på følgende:

  • Nødvendig i teknisk forstand (teknisk nødvendighet)
  • Lagres og brukes i en bestemt periode (lagringstid)
  • Plassert og lagret av oss eller en tredjepart (leverandør av informasjonskapsler).

Vi er opptatt av å beskytte personvernet ditt og ha en transparent policy for informasjonskapsler. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du når som helst ta kontakt med oss.

Hvordan Gratiskabal.net bruker informasjonskapsler

Gratiskabal.net bruker informasjonskapsler av ulike årsaker. I de fleste tilfeller kan deaktivering av informasjonskapsler påvirke nettstedets funksjoner, noe som kan redusere totalopplevelsen din. Vi anbefaler at du aksepterer informasjonskapsler for å sikre en sømløs surfeopplevelse på nettstedet vårt.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan justere innstillingene i nettleseren din for å hindre bruk av informasjonskapsler. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det påvirke brukeropplevelsen din, og det kan hende at enkelte funksjoner på nettstedet ikke fungerer som de skal.

Informasjonskapsler vi bruker

Informasjonskapsler for nyhetsbrev via e-post

Vi tilbyr ulike nyhetsbrev og abonnementstjenester via e-post. Informasjonskapsler brukes til å huske om du allerede har registrert deg for disse nyhetsbrevene, og til å avgjøre om vi skal vise visse varsler som bare er gyldige for brukere som har meldt seg på eller avmeldt seg.

Informasjonskapsler for nettstedspreferanser

For å gi deg den beste besøksopplevelsen lar vi deg angi preferanser for hvordan nettstedet skal fungere når du besøker det. For å sikre at vi husker valgene og preferansene dine, må vi bruke informasjonskapsler slik at informasjonen kan lagres og brukes når du bruker nettstedet.

Informasjonskapsler fra tredjeparter

Noen ganger bruker Gratiskabal.net tredjeparts informasjonskapsler som våre betrodde tredjepartspartnere leverer.

Google Analytics-informasjonskapsler

Vi bruker Google Analytics for å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, noe som hjelper oss med å forbedre besøksopplevelsen. Disse informasjonskapslene sporer ulike ting, for eksempel hvor lang tid du bruker på nettstedet, hvilke sider du besøker mest, og hva du foretrekker. Denne informasjonen gjør det mulig for oss å produsere engasjerende innhold for deg. Du finner mer informasjon om Google Analytics på den offisielle Google Analytics-siden.

Nye funksjoner og funksjoner Informasjonskapsler

Vi forstår hva brukerne våre ønsker og hva de ønsker å endre eller oppgradere, og vi forbedrer nettstedet deretter. Vi tester av og til nye funksjoner på nettstedet og gjør små endringer og oppgraderinger i hvordan nettstedet fungerer. Vi sørger for at du får en god og konsistent opplevelse når du besøker nettstedet på nytt.

Google AdSense-informasjonskapsler

Vi bruker Google AdSense-tjenesten til å vise annonser. Denne tjenesten bruker en DoubleClick-informasjonskapsel for å vise relevante annonser til brukere på nettet, samtidig som den begrenser antall ganger en bestemt annonse vises. Hvis du vil vite mer om Google AdSense, kan du gå til den offisielle FAQ-en om personvern.

Informasjonskapsler for atferdsbasert annonsering

Vi bruker ulike annonser for å balansere nettstedets kostnader og tilby gode tjenester og produkter. Til dette bruker vi informasjonskapsler for atferdsbasert annonsering som er utformet for å sikre at du får vist de mest relevante annonsene ved å spore interessene dine anonymt og vise deg de mest passende annonsene.

Informasjonskapsler for sporing av samarbeidspartnere

Vi har mange partnere som annonserer på nettstedet på våre vegne. Disse partnerne bruker kontinuerlig informasjonskapsler for sporing av samarbeidspartnere for å overvåke om kunder har besøkt nettstedet via et av partnernettstedene. Denne informasjonen hjelper oss med å kreditere dem på riktig måte og analysere om affiliate-partnerne bør gi deg bonus eller bemerkelsesverdige kreditter når du kjøper på deres nettsted via nettstedet vårt.

Mer informasjon

Vi håper at dette avsnittet har besvart de fleste av spørsmålene dine om informasjonskapsler. Vi vil svare på spørsmålene dine i løpet av kort tid. Hvis du er i tvil eller har spørsmål om informasjonskapsler, kan du gå til nettstedets kontaktside og kontakte oss direkte angående dem.

Våre retningslinjer for informasjonskapsler - Sist oppdatert: Mai 2023

Kontakt Gratiskabal.net Angående våre retningslinjer for informasjonskapsler

Kontakt oss angående våre retningslinjer for informasjonskapsler

Kontakt oss angående våre retningslinjer for informasjonskapsler

Bruk følgende opplysninger for å kontakte Gratiskabal.net.

  • Solitairea LTD
  • 23 Edgware Road
  • {INNSTILLINGER_ADRESSE_ZIP},{INNSTILLINGER_ADRESSE_BY}
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom
  • [email protected]

Med vennlig hilsen, Gratiskabal.net

Kontakt oss

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSEN

Vanlige spørsmål om informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Gratiskabal.net bruker informasjonskapsler og små tekstfiler som lagrer informasjon om besøkende på nettstedet. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å gi brukerne våre personlige opplevelser ved å huske deres preferanser og surfeatferd.

Hvordan bruker Gratiskabal.net informasjonskapsler?

Hos Gratiskabal.net bruker vi førsteparts- og tredjepartscookies for å skille deg fra andre besøkende, slik at vi kan levere en svært personlig tilpasset nettleseropplevelse.

Hvilke informasjonskapsler brukes av Gratiskabal.net?

Hos Gratiskabal.net bruker vi to hovedtyper informasjonskapsler - essensielle informasjonskapsler, som er avgjørende for at nettstedet vårt skal fungere og for at du skal kunne surfe sømløst. I tillegg bruker vi funksjonalitetsinformasjonskapsler for å aktivere ulike funksjoner på nettstedet vårt og for å gjenkjenne deg og huske preferansene dine.

Kan jeg deaktivere informasjonskapsler?

Det er enkelt å administrere informasjonskapsler med Gratiskabal.net. I de fleste nettlesere er det mulig å deaktivere informasjonskapsler under menyene "Alternativer" eller "Innstillinger". I tillegg kan du få tilgang til nyttige hjelpesider knyttet til administrasjon av informasjonskapsler, som gir grundig informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler. Vi anbefaler at du leser disse sidene for å få en bedre forståelse av informasjonskapsler.