JULI 2024

Spill Klondike 3 brett og ta over avslappende zen

Spill Klondike Turn 3 Solitaire og maksimer vanskelighetsgraden og moroa.

Spill Klondike Turn 3 Solitaire Game

Skrevet av: Elizabeth Miller | Sist oppdatert: 17 Juni 2023 | Fakta sjekk av: Robert Moore

PÅLITELIG EKSPERT PÅLITELIG EKSPERT
Elizabeths mestring av Kabal, kultivert gjennom tre tiår med spill og grundig studie, har plassert henne som en innovativ og høyt respektert ekspert, betrodd av entusiaster og nybegynnere. Om Elizabeth Miller

Klondike Turn 3 er en avansert versjon av online-spillet Klondike Solitaire som balanserer mellom å være utfordrende og morsomt. I denne versjonen trekker du 3 kort fra bunken om gangen, mens du bare kan trekke 1 kort i Klondike Turn 1.

Spill Klondike Turn 3 her på Solitairea.com og nyt følgende fordeler:

  • Spill i det uendelige
  • Angre trekkene så mange ganger du vil.
  • Aktiver tidsregistrering
  • Enkel oversikt overantall trekk

Hva skiller Turn 3 fra Turn 1 Solitaire?

I Solitaire trenger du ikke å endre mye for å lage et nytt spill. Klondike Turn 3 ligner veldig på Klondike Turn 1. I tur 1 trekker du ett kort fra bunken og prøver å plassere det i tableaubunken. I Klondike Turn 3 Solitaire trekker du, som navnet antyder, tre kort fra bunken om gangen.

Alt annet er likt, så de som har spilt Turn 1 kan enkelt spille denne varianten.

Oppsettet av online-spillet Solitaire Turn 3

Oppsettet av online-spillet Solitaire Turn 3

Turn Three Klondike kabal vanskelighetsgrad

Siden du trekker tre kort om gangen, blir det vanskeligere å lage sekvenser sammenlignet med Klondike Turn One Solitaire. Hvis du trenger det tredje kortet i tur 3, må du finne en måte å plassere de to kortene før det i tablåbunken på. Du kan imidlertid enkelt bruke et enkelt kort når det gjelder tur 1.

Fordelen er at det er mye mer tilfredsstillende å vinne et tur 3-spill på grunn av den ekstra vanskelighetsgraden. Vi anbefaler likevel at du mestrer tur 1 før du går videre til denne versjonen av kabalspillet.

Hvordan spille Turn 3 Klondike Solitaire

Hvordan spille Turn 3 Klondike Solitaire

Hvordan spille Turn 3 Klondike Solitaire

Nå skal vi forklare hvordan du kan bli proff i å spille avansert Klondike Solitaire i den utfordrende Turn 3-versjonen.

Når du begynner å spille på Solitairea.com, får du presentert det vanlige kabaloppsettet som du kanskje er kjent med. Alt du trenger å gjøre er å spille og nyte spillet.

Regler for Klondike Solitaire Turn Three

En proff må kunne alle reglene for å spille et spill. Så vi skal nå forstå reglene for å spille Klondike Solitaire Turn Three-spillet:

  • Dette spillet starter med 7 hauger i tablået. Fra venstre vil den første haugen ha 1 kort, og antallet kort øker med 1 når vi beveger oss mot høyre. Den andre bunken har 2 kort, den tredje har 3 kort, og så videre.
  • 28 kort vil være i tablåets kolonner, mens resten (24 kort) vil bli plassert i bunken.
  • I tablået vil det øverste kortet være det eneste kortet som holdes med billedsiden opp, mens de resterende kortene holdes med billedsiden ned.
  • Du kan plassere et kort i tablået over et kort hvis det har en annen farge og er det nest laveste kortet.
  • Etter hvert som spillet fortsetter, vil du forsøke å flytte kort fra tablået og bunken til grunnbunkene. Kortene som tilhører samme farge, kan plasseres i grunnbunken i stigende rekkefølge fra ess til konge.

Tableau og de fire fundamentene - bare det øverste kortet

Finn skjulte kort, og lær hvordan du kommer deg videre i Turn 3 Klondike Solitaire.

Finn skjulte kort, og lær hvordan du kommer deg videre i Turn 3 Klondike Solitaire.

Det eneste kortet som kan legges i tablået eller fundamentet, er det øverste kortet i avfallsbunken. Hvis du vil ha tilgang til det siste kortet, må du flytte to kort over det. Du får ubegrenset antall passeringer gjennom bunken, så sjansene for å gå glipp av et trekk er små.

Hvis du tømmer en tablåkolonne og oppretter en tom bunke, kan du bare legge en konge i den. Deretter kan du begynne å flytte kortene og plassere dem over kongen i synkende rekkefølge ved å veksle mellom farger.

Vinnende Solitaire Klondike Turn 3-spill

Slik vinner du Turn 3 Klondike Solitaire-spillet

Slik vinner du Turn 3 Klondike Solitaire-spillet

Du kan vinne ved å sørge for at alle kortene havner i grunnbunken. Hver bunke i grunnbunken skal ha kort i stigende rekkefølge og i samme farge. Noen ganger vil du gå tom for trekk og ikke klare å nå dette målet. I slike tilfeller kan du bare starte spillet på nytt eller angre noen trekk.

Hvis du blir lei av å spille dette spillet, kan du prøve ulike varianter, som for eksempel en variant med ubegrenset antall lagerkort. Vi har allerede ubegrenset antall kort og mange flere funksjoner for deg her på Solitariea.com.

Klondike Solitaire Turn 3 Variasjoner

Ikke alle variasjoner handler om å legge til noe. Visse Klondike Solitaire Turn 3-varianter har begrensninger, som for eksempel at man bare kan spille med to eller tre kortstokker.

Noen spennende varianter er Double Klondike Turn 3 og Triple Klondike Turn 3 med henholdsvis 2 eller 3 kortstokker. Disse variantene er litt enkle å spille til å begynne med, men det blir vanskeligere å vinne. Siden du må lage flere sekvenser, vil det ta mer tid og krefter å vinne.

Dykk ned i historien om Klondike Turn Three

Det antas at navnet Klondike er basert på Klondike-gullrushet som fant sted fra 1896 til 1899. Reglene for spillet som vi spiller, dukket først opp i 1907-utgaven av Holyle's Games under navnet "Seven Card Klondike".

Det er flere navn knyttet til varianter av dette spillet, som Canfield og Demon. Interessant nok tillot den tidligste versjonen å trekke 3 kort fra bunken. Senere ble det modifisert, og Klondike tillot spillerne å trekke bare ett kort fra bunken.

Et av de mest kjente navnene på kabal er Patience, og Klondike Solitaire er den versjonen av kabal som spillerne liker best. Det er overraskende at spillerne elsker Klondike så høyt, selv om det gir dem en veldig lav vinnersjanse.

Definisjon av spilltypen Klondike Turn 3

Vi kan dele kortspill inn i to hovedtyper: kortspill for flere spillere og kortspill for én spiller. Flerspillerkortspill er spill der flere enn én spiller kan spille og prøve å vinne mot andre. Eksempler på kortspill for flere spillere er Rummy og Poker.

Kortspill for én spiller, som Solitaire, spilles av én spiller. Den unike fordelen med spill som Solitaire er at du ikke trenger å konkurrere med noen, men kan nyte spillet i ditt eget tempo.

Viktige punkter om Klondike Turn Three Card Games

Turn 3 Klondike Solitaire - Konger og ess. Flytt kongene dine til tomme kolonner

Turn 3 Klondike Solitaire - Konger og ess. Flytt kongene dine til tomme kolonner

Nå kan du spille Klondike Solitaire gratis på nettet hjemmefra, og dette er et privilegium for alle som elsker dette spillet. Når det gjelder Klondike Solitaire Turn 3, er det en morsom variant som passer for spillere som er villige til å anstrenge seg litt ekstra for å få en mer tilfredsstillende gevinst.

Du kan glede deg over Klondike Solitaire Turn 3 eller andre kabalvarianter her på Solitairea.com og stable gevinster. Spill Solitaire i dag og bli med på moroa!

TILBAKE TIL INNHOLDSFORTEGNELSEN

Klondike Solitaire Turn 3 - Vanlige spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål knyttet til Klondike Solitaire Turn 3.

Hvorfor er Klondike Solitaire Turn 3 vanskeligere å spille enn Klondike Solitaire Turn 1?

Hovedårsaken til den økte vanskelighetsgraden er det faktum at tre kort trekkes fra lageret om gangen. Så du vil ha begrensede muligheter, og spillet blir mer utfordrende.

Hvordan begynner jeg å spille Klondike Solitaire Turn 3?

Du starter med å opprette 7 tablåkolonner. Kolonnen lengst til venstre har 1 kort, og hver kolonne har ett kort mer enn den forrige etter hvert som vi beveger oss mot høyre. På denne måten får du 28 kort i tablået, og de resterende kortene (24) plasseres i bunken.

Hva kan jeg gjøre med en tom kolonne i Klondike Solitaire Turn 3?

Regelen sier klart og tydelig at bare en konge kan plasseres i en tom kolonne. Etter at du har plassert kongen, kan du begynne å bygge en sekvens oppå kongekortet.

Hva er de forskjellige variantene av Klondike Solitaire Turn 3?

Det finnes varianter som Double Klondike Turn 3 og Triple Klondike Turn 3 som spilles med henholdsvis 2 eller 3 kortstokker. Du kan også prøve dine egne varianter, som å begrense antall passeringer gjennom lageret eller sette en tidsbegrensning.

Hva er historien bak begrepet "Klondike" i Klondike Solitaire Turn 3?

Begrepet Klondike er egentlig hentet fra gullrushet i Canada fra 1896 til 1899.

Hva er de andre navnene på Solitaire?

Navnet på dette kortspillet varierer fra land til land. I Storbritannia heter det Patience, mens det i resten av verden kalles American Patience. Noen populære varianter av dette spillet er Demon, Original Spider Solitaire og Klondike Solitaire.